Object

This publication is protected and available only for logged users.
This publication is protected and available only for logged users.

Title: Technologia cukiernictwa. Część III

Publisher:

Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego

Place of publication:

Warszawa

Rights Management:

All rights reserved

License:

Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)

Access Rights:

Access only within Lodz University of Technology Main Library LAN (223 Wolczanska Street, Lodz, Poland)

Keywords:

confectionery technology ; sweets - production and trade ; confectionery

Description:

W książce omowiono szczegółowo produkcję wyrobów wschodnich takich jak: chałwa, wyroby grylażowe, nugaty oraz wyroby z mas tłustych ze złomem pieczywa. Omówiono również produkcję pieczywa cukierniczego trwałego: herbatników, pierników, wafli, sucharków oraz pieczywa parzonego. Podane są również wiadomości dotyczące norm zużycia materiałów, obliczania przepisów, kontroli zużycia surowców i opakowań, normalizacji, obliczania zdolności produkcyjnych, opracowania instrukcji technologicznych oraz projektowania i organizacji zakładów cukierniczych. ; Książka jest przeznaczona dla uczniów kl. IV i V technikum przemysłu spożywczego, specjalność: technologia cukiernictwa i stanowi trzecią część podręcznika „Technologia cukiernictwa" opracowanego wg programu nauczania Ministerstwa Oświaty. ; Opiniodawcy dr Felicjan Pintowski, mgr inż. Tadeusz Rybicki. ; Redaktor naukowy WPLiS inż. Anna Zbikowska. ; Redaktor techniczny: Danuta Jastrzębska.

Language:

pol

Format:

application/pdf

Identifier:

oai:cybra.p.lodz.pl:20501

Digitization:

Electronic version : digitisation

Location of original:

Lodz University of Technology Library

Object collections:

Last modified:

Dec 9, 2021

In our library since:

Dec 8, 2021

Number of object content hits:

1

All available object's versions:

https://cybra.lodz.pl/publication/23751

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Technologia cukiernictwa. Część III Dec 9, 2021

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information