Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.

Tytuł: Technologia cukiernictwa. Część II

Wydawca:

Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego

Miejsce wydania:

Warszawa

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Licencja:

Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)

Prawa dostępu:

Dostęp tylko w sieci Biblioteki Głównej Politechniki Łódzkiej (ul. Wólczańska 223) w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

technologia wyrobów cukierniczych ; słodycze - produkcja i handel ; wyroby cukiernicze

Uwagi:

W książce szczegółowo opracowano produkcję pomadek, drażetek, cukierków pudrowych prasowanych, marmoladek, galaretek, owoców kandyzowanych oraz produkcję masy czekoladowej, czekolady, innych wyrobów czekoladowychi kakao. ; Książka ta jest przeznaczona dla uczniów klasy III i częściowo IV technikum przemysłu spożywczego, specjalność technologia cukiernictwa i jest drugą częścią podręcznika ,,Technologia cukiernictwa" opracowanego według programu nauczania. Książka może być również wykorzystana przez pracowników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym. ; Opiniodawcy dr Felicjan Pintowski, mgr inż. Tadeusz Rybicki. ; Redaktor naukowy WPLiS mgr inż. Felicja Gwoździllo. ; Redaktor techniczny Danuta Jastrzębska. ; Korektor techniczny Michalina Napiórkowska.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:20500

Digitalizacja:

Wersja elektroniczna : wtórna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2021-12-09

Data dodania obiektu:

2021-12-08

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/23750

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Technologia cukiernictwa. Część II 2021-12-09

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji