Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.

Tytuł: Technologia cukiernictwa. Część II

Autor:

Wyczański, Sławomir.

Data wydania:

1964

Typ zasobu:

book ; language document

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2021-12-09

Data dodania obiektu:

2021-12-08

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/23750

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Technologia cukiernictwa. Część II 2021-12-09

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji