Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
flour testing ; bread testing ; technical inspection in bakery
Praca zawiera opis wybranych metod badawczych, oznaczeń chemicznych i oceny organoleptycznej surowców, produktów przejściowych oraz pieczywa, dostosowanych do potrzeb przemysłu piekarskiego i częściowo cukierniczego. ; Książka jest przeznaczona jako podręcznik dla uczniów technikum spożywczego, wydział technologii piekarstwa oraz dla pracowników laboratoriów przemysłu piekarskiego. ; Opiniodawcy :mgr inż. Jan Bernaciak i mgr Józef Warzecha. ; Redaktor naukowy WPLiS mgr inż. Maria Helmersen. ; Redaktor techniczny W. Szczypiorski.
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Dec 9, 2021
Dec 9, 2021
3
https://cybra.lodz.pl/publication/23771
Edition name | Date |
---|---|
Analiza techniczna w piekarstwie | Dec 9, 2021 |