Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
produkcja pieczywa ; automatyzacja procesu produkcji piekarskiej ; mechanizacja procesu produkcji piekarskiej ; produkcja pieczywa cukierniczego
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego do użytku uczniów kl. II technikum. przemysłu spożywczego, specjalność -piekarstwo. ; Wydanie III zmienione. ; Redaktor mgr inż. Kira Czaplejeicz. ; Okładkę projektował Witold Gąsiorowski. ; Redaktor techniczny Jolanta Kostian. ; Korektorzy Irena Rutkowska i Ewa Piwarska.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2021-12-09
2021-12-08
2
https://cybra.lodz.pl/publication/23749
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Technologia piekarstwa. Część I | 2021-12-09 |
Reński, Antoni.
Reński, Antoni. Wiśniowski, Kazimierz.