Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego
Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
production of bread ; automation of bakery production process ; mechanization of the bakery production process ; production of confectionery
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego do użytku uczniów kl. II technikum. przemysłu spożywczego, specjalność -piekarstwo. ; Wydanie III zmienione. ; Redaktor mgr inż. Kira Czaplejeicz. ; Okładkę projektował Witold Gąsiorowski. ; Redaktor techniczny Jolanta Kostian. ; Korektorzy Irena Rutkowska i Ewa Piwarska.
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Dec 9, 2021
Dec 8, 2021
2
https://cybra.lodz.pl/publication/23749
Edition name | Date |
---|---|
Technologia piekarstwa. Część I | Dec 9, 2021 |