Świderska-Kiełbik, Sylwia ; Krakowiak, Anna ; Wittczak, Tomasz ; Pałczyński, Cezary
Instytut Medycyny Pracy w Łodzi im. prof. J. Nofera ; Polskie Towarzystwo Medycyny Pracy
Medycyna Pracy 2005; 56(6): 475-483
Instytut Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
alergia zawodowa ; alergeny pokarmowe ; pracownicy przetwórstwa żywności
oai:cybra.p.lodz.pl:8671 ; ISSN 0465-5893
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
2014-06-02
2014-06-02
813
https://cybra.lodz.pl/publication/11532
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Alergia zawodowa – istotne zagrożenie zdrowia pracowników przemysłu spożywczego | 2014-06-02 |
Krakowiak, Anna Dudek, Wojciech Tarkowski, Maciej Świderska-Kiełbik, Sylwia Nieścierenko, Ewa Pałczyński, Cezary
Świderska-Kiełbik, Sylwia Krakowiak, Anna Wiszniewska, Marta Dudek, Wojciech Kowalczyk, Monika Walusiak-Skorupa, Jolanta Śliwkiewicz, Konrad Pałczyński, Cezary
Świderska-Kiełbik, Sylwia Krakowiak, Anna Wiszniewska, Marta Dudek, Wojciech Walusiak, Jolanta Krawczyk-Szulc, Patrycja Michowicz, Aleksandra Pałczyński, Cezary
Krakowiak, Anna Wittczak, Tomasz Pałczyński, Cezary
Wittczak, Tomasz Walusiak, Jolanta Krakowiak, Anna Pałczyński, Cezary
Dudek, Wojciech Wittczak, Tomasz Walusiak, Jolanta Krakowiak, Anna Pałczyński, Cezary
Wittczak, Tomasz Dudek, Wojciech Walusiak, Jolanta Krakowiak, Anna Pałczyński, Cezary
Wittczak, Tomasz Dudek, Wojciech Krakowiak, Anna Walusiak, Jolanta Pałczyński, Cezary