Świderska-Kiełbik, Sylwia ; Krakowiak, Anna ; Wittczak, Tomasz ; Pałczyński, Cezary
Instytut Medycyny Pracy w Łodzi im. prof. J. Nofera ; Polskie Towarzystwo Medycyny Pracy
Medycyna Pracy 2005; 56(6): 475-483
Instytut Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
alergia zawodowa ; alergeny pokarmowe ; pracownicy przetwórstwa żywności
oai:cybra.p.lodz.pl:8671 ; ISSN 0465-5893
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
2014-06-02
2014-06-02
824
https://cybra.lodz.pl/publication/11532
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Alergia zawodowa – istotne zagrożenie zdrowia pracowników przemysłu spożywczego | 2014-06-02 |