Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. ; Piotrowska, Małgorzata. Red.
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biotechnologia ; Biotechnologia - czasopisma
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
oai:cybra.p.lodz.pl:5223 ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; ISSN: 2084-0136 (print, original version)
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji. ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
May 20, 2019
Jul 24, 2012
5 633
https://cybra.lodz.pl/publication/5494
Edition name | Date |
---|---|
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 75 nr 2 (2011). Biotechnology and Food Science vol. 75 no. 2 (2011) | May 20, 2019 |
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.
Politechnika Łódzka. Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych.