Metadata language
Title:
Biotechnology and Food Science vol. 75 no. 1 (2011) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 75 nr 1 (2011)
Creator:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Contributor:
Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna.
Publisher:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Place of publication:
Date:
Rights Management:
Rights Holder:
License:
Access Rights:
Keywords:
Chemistry - Periodicals ; Biotechnology - Periodicals
Description:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
Language:
Format:
Resource Type:
TUL scientific bulletin ; electronic resource
Relation:
Identifier:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782)
Digitization:
Technical University of Lodz Library. Digitisation Department. ; Electronic version : digitisation