Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biotechnologia ; Nauki o żywności
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
oai:cybra.p.lodz.pl:16163 ; ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-05-20
2019-05-20
76
https://cybra.lodz.pl/publication/19222
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Piotrowska, Małgorzata. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Red. Piotrowska, Małgorzata. Red. Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.