Język metadanych
Tytuł:
Biotechnology and Food Science vol. 75 no. 2 (2011) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 75 nr 2 (2011)
Autor:
Współtwórca:
Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. ; Piotrowska, Małgorzata. Red.
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Biotechnologia ; Biotechnologia - czasopisma
Uwagi:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
Język:
Format:
Typ zasobu:
dokument piśmienniczy ; zeszyt naukowy PŁ
Powiązania:
Identyfikator:
CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; ISSN: 2084-0136 (print, original version)
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji. ; Wersja elektroniczna : pierwotna