Język metadanych
Tytuł:
Biotechnology and Food Science vol. 81 no. 2 (2017) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 81 nr 2 (2017).
Autor:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Współtwórca:
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Chemia - czasopisma ; Biotechnologia - czasopisma
Uwagi:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
Język:
Format:
Typ zasobu:
zeszyt naukowy PŁ ; dokument elektroniczny
Powiązania:
Identyfikator:
ISSN: 2299-6818 (online) ; ISSN: 2084-0136 (print, original version)
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Lokalizacja oryginału:
Zewnętrzna treść
Treść tej publikacji znajduje się poza biblioteką cyfrową.
Kliknij link poniżej, aby wyświetlić treść.
https://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=29&year=2017&journal=25