Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
bread making ; flour ; bakery-organization ; baking
W podręczniku są podane wiadomości o wytwarzaniu chleba od czasów najdawniejszych, opis , współczesnej piekarni, zarys produkcji pieczywa w dobie obecnej oraz opis czynności wykonywanych na poszczególnych stanowiskach pracy ; Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodu piekarskiego w klasie I. ; Opiniodawcy inż. Franciszek Szymański i inż. Eugeniusz Siennicki. ; Redaktor naukowy WPLiS mgr inż. Sylwina Wiewiórowa.
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Dec 20, 2021
Dec 20, 2021
1
https://cybra.lodz.pl/publication/23816
Edition name | Date |
---|---|
Piekarstwo. Cz. 1, Poznajemy piekarnię | Dec 20, 2021 |