Object

This publication is protected and available only for logged users.
This publication is protected and available only for logged users.

Title: Technologia cukiernictwa. Część II

Publisher:

Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego

Place of publication:

Warszawa

Rights Management:

Wszystkie prawa zastrzeżone

License:

Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)

Access Rights:

Dostęp tylko w sieci Biblioteki Głównej Politechniki Łódzkiej (ul. Wólczańska 223) w zakresie dozwolonego użytku

Keywords:

technologia wyrobów cukierniczych ; słodycze - produkcja i handel ; wyroby cukiernicze

Description:

W książce szczegółowo opracowano produkcję pomadek, drażetek, cukierków pudrowych prasowanych, marmoladek, galaretek, owoców kandyzowanych oraz produkcję masy czekoladowej, czekolady, innych wyrobów czekoladowychi kakao. ; Książka ta jest przeznaczona dla uczniów klasy III i częściowo IV technikum przemysłu spożywczego, specjalność technologia cukiernictwa i jest drugą częścią podręcznika ,,Technologia cukiernictwa" opracowanego według programu nauczania. Książka może być również wykorzystana przez pracowników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym. ; Opiniodawcy dr Felicjan Pintowski, mgr inż. Tadeusz Rybicki. ; Redaktor naukowy WPLiS mgr inż. Felicja Gwoździllo. ; Redaktor techniczny Danuta Jastrzębska. ; Korektor techniczny Michalina Napiórkowska.

Language:

pol

Format:

application/pdf

Identifier:

oai:cybra.p.lodz.pl:20500

Digitization:

Wersja elektroniczna : wtórna

Location of original:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Object collections:

Last modified:

Dec 9, 2021

In our library since:

Dec 8, 2021

Number of object content hits:

2

All available object's versions:

https://cybra.lodz.pl/publication/23750

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Technologia cukiernictwa. Część II Dec 9, 2021

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information