Polskie Towarzystwo Toksykologiczne
Acta Poloniae Toxicologica 1997; 5(1):25-34
Dostęp tylko w sieci IMP w zakresie dozwolonego użytku
fatty acids ; lipid peroxidation ; malondialdehyde ; vitamin E ; benzo[a]pyrene
oai:cybra.lodz.pl:11181 ; ISSN 1230-6967
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
Nov 5, 2015
Sep 30, 2014
25
https://cybra.lodz.pl/publication/14147
| Edition name | Date |
|---|---|
| Wpływ tłuszczów roślinnych i rybnych oraz benzo[a]pirenu na zawartość MDA w tkankach szczura | Nov 5, 2015 |
Tokarz, Andrzej Jelińska, Małgorzata Olędzka, Regina Czorniuk-Śliwa, Alicja