Polskie Towarzystwo Toksykologiczne
Acta Poloniae Toxicologica 1997; 5(1):25-34
Dostęp tylko w sieci IMP w zakresie dozwolonego użytku
fatty acids ; lipid peroxidation ; malondialdehyde ; vitamin E ; benzo[a]pyrene
oai:cybra.p.lodz.pl:11181 ; ISSN 1230-6967
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
2015-11-05
2014-09-30
25
https://cybra.lodz.pl/publication/14147
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ tłuszczów roślinnych i rybnych oraz benzo[a]pirenu na zawartość MDA w tkankach szczura | 2015-11-05 |
Tokarz, Andrzej Jelińska, Małgorzata Olędzka, Regina Czorniuk-Śliwa, Alicja