Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Chemia - czasopisma ; Biotechnologia
Bibliogr. ; Streszcz. ang. ; Serie : Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka nr 984 ; Od 2011 r. nr 75 nowy tytuł " Biotechnology and Food Science" ; CZBG-- B-ukł.alf. (P-3887)
oai:cybra.p.lodz.pl:1244 ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; ISSN 1509-7013
Wersja elektroniczna : pierwotna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-05-20
2007-02-06
36 395
https://cybra.lodz.pl/publication/866
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 70 (2006) | 2019-05-20 |
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Piotrowska, Małgorzata. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Red. Piotrowska, Małgorzata. Red. Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.