Object

This publication is protected and available only for logged users.
This publication is protected and available only for logged users.

Title: Towaroznawstwo piekarskie i cukiernicze

Publisher:

Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego

Place of publication:

Warszawa

Rights Management:

All rights reserved

License:

Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)

Access Rights:

Access only within Lodz University of Technology Main Library LAN (223 Wolczanska Street, Lodz, Poland)

Keywords:

characterization of cereals and flours ; bread ; confectionery ; bakery and confectionery commodity science

Description:

Wydanie IV poprawione. ; W podręczniku omówione są zagadnienia dotyczące charakterystyki zbóż i mąki jako podstawowych składników pieczywa, charakterystyki innych surowców używanych przy wypieku pieczywa piekarskiego, półcukierniczego i cukierniczego oraz charakterystyki wyrobów gotowych produkowanych przez przemysł piekarski i cukierniczy. Poza tym omowwne są w zarysie podstawowe wiadomości z chemii i mikrobiologii. ; Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum przemysłu spożywczego - wydziały technologii piekarstwa i technologii cukiernictwa oraz dla uczniów zasadniczych szkól piekarskichi cukierniczych. ; Opiniodawcy: mgr Władysława Gogus, mgr inż. Tadeusz Kansy, mgr inż. Emil Stojanowski. ; Redaktor naukowy WPLiS mgr inż. Felicja Gwoździllo. ; Redaktor techniczny Kalina Grzechocińska. ; Korektor techniczny Ewa Piwarska.

Language:

pol

Format:

application/pdf

Identifier:

oai:cybra.p.lodz.pl:20517

Digitization:

Electronic version : digitisation

Location of original:

Lodz University of Technology Library

Object collections:

Last modified:

Dec 9, 2021

In our library since:

Dec 8, 2021

Number of object content hits:

2

All available object's versions:

https://cybra.lodz.pl/publication/23767

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Towaroznawstwo piekarskie i cukiernicze Dec 9, 2021

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information