Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
zeszyt naukowy PŁ ; książka pokonferencyjna - streszczenia ; dokument elektroniczny
Kalemba, Danuta. Red. ; Budryn, Grażyna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biotechnologia ; Nauki o żywności
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej. ; Organizatorzy konferencji: Polish Association of Food Technologists – local branch in Lodz, Faculty of Biotechnology and Food Science of the Lodz University of Technology, and Academy of Business and Health Sciences in Lodz
oai:cybra.p.lodz.pl:16162 ; ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-05-20
2019-05-20
150
https://cybra.lodz.pl/publication/19221
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Piotrowska, Małgorzata. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Red. Piotrowska, Małgorzata. Red. Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.