Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Chemia - czasopisma ; Biotechnologia - czasopisma
Od 2011 r. nr 75 nowy tytuł " Biotechnology and Food Science" ; CZBG-- B-ukł.alf. (P-3887)
oai:cybra.p.lodz.pl:11691 ; ISSN: 2299-6818 (online) ; ISSN: 2084-0136 (print, original version)
Wersja elektroniczna : pierwotna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-05-20
2014-11-13
321
https://cybra.lodz.pl/publication/14700
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Piotrowska, Małgorzata. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. Sykuła-Zając, Anna. Red. Piotrowska, Małgorzata. Red. Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Kalemba, Danuta. Red.