Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
produkcja czekolady ; wyroby czekoladowe ; proces technologiczny w fabrykach czekolady
Książka omawia produkcję czekolady, proszku kakaowego i wyrobów czekoladowych różnego rodzaju oraz podaje wiadomości o maszynach używanych do tej produkcji uwzględniając zagadnienia dotyczące kontroli produkcji jak również wydajności i warunków bezpieczeństwa pracy. ; Książka jest przeznaczona dla wykwalifikowanych robotników, mistrzów i techników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym. ; Opiniodawcy: dr Felicjan Pintowski i mgr inż. Marian Rygielski ; Redaktor naukowy WPL i S mgr inż. Józef Michałowski ; Redaktor techniczny J. Mazurek ; Korektor techniczny L. Raubo
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
Sep 15, 2022
Jan 11, 2022
3
https://cybra.lodz.pl/publication/23835
Edition name | Date |
---|---|
Zarys technologii wyrobu czekolady | Sep 15, 2022 |