Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
chocolate manufacturing ; chocolate products ; technological process in chocolate factories
Książka omawia produkcję czekolady, proszku kakaowego i wyrobów czekoladowych różnego rodzaju oraz podaje wiadomości o maszynach używanych do tej produkcji uwzględniając zagadnienia dotyczące kontroli produkcji jak również wydajności i warunków bezpieczeństwa pracy. ; Książka jest przeznaczona dla wykwalifikowanych robotników, mistrzów i techników zatrudnionych w przemyśle cukierniczym. ; Opiniodawcy: dr Felicjan Pintowski i mgr inż. Marian Rygielski ; Redaktor naukowy WPL i S mgr inż. Józef Michałowski ; Redaktor techniczny J. Mazurek ; Korektor techniczny L. Raubo
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Sep 15, 2022
Jan 11, 2022
3
https://cybra.lodz.pl/publication/23835
Edition name | Date |
---|---|
Zarys technologii wyrobu czekolady | Sep 15, 2022 |