Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
food industry technology ; technical progress in the food industry ; water, heat and energy management
Książka zawiera ogólne wiadomości dotyczące całości przemysłu spożywczego oraz opisy technologii w poszczególnych branżach przemysłu spożywczego. Ponadto w książce są podane wiadomości dotyczące gospodarki wodnej, cieplnej oraz energetycznej, jak również postępu technicznego. ; Książka jest przeznaczona dla pracowników przemysłu spożywczego wszystkich branż, a ponadto jako książka pomocnicza dla uczniów szkół zawodowych przemysłu spożywczego oraz dla uczestników kursów dokształcających. ; Okładkę i obwolutę projektował Jerzy Grabowski. ; Redaktor techniczny Jadwiga Pakoca. ; Redaktor WNT inż. Anna Żbikowska.
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Dec 9, 2021
Dec 9, 2021
1
https://cybra.lodz.pl/publication/23774
Edition name | Date |
---|---|
Zarys technologii przemysłu spożywczego | Dec 9, 2021 |