Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
technologia przemysłu spożywczego ; postęp techniczny w przemysle spożywczym ; gospodarka wodna, cieplna i energetyczna
Książka zawiera ogólne wiadomości dotyczące całości przemysłu spożywczego oraz opisy technologii w poszczególnych branżach przemysłu spożywczego. Ponadto w książce są podane wiadomości dotyczące gospodarki wodnej, cieplnej oraz energetycznej, jak również postępu technicznego. ; Książka jest przeznaczona dla pracowników przemysłu spożywczego wszystkich branż, a ponadto jako książka pomocnicza dla uczniów szkół zawodowych przemysłu spożywczego oraz dla uczestników kursów dokształcających. ; Okładkę i obwolutę projektował Jerzy Grabowski. ; Redaktor techniczny Jadwiga Pakoca. ; Redaktor WNT inż. Anna Żbikowska.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2021-12-09
2021-12-09
1
https://cybra.lodz.pl/publication/23774
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zarys technologii przemysłu spożywczego | 2021-12-09 |