Państwowe Wydawnictwa Techniczne
Legal licence ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
Edam cheese ; Tilsit cheese ; cheese making ; cheese making and ripening process
Opiniodawca: prof. mgr Alojzy Świątek. ; Redaktor naukowy PWT mgr inż. Stanisław Sochaczewski. ; Redaktor techniczny: K. Gańko. ; Korektor techniczny: U. Ostrowska. ; Praca zawiera opis urządzeń serowni przeznaczonych do wyrobu sera edamskiego i tylżyckiego oraz omawia proces produkcji i dojrzewania tych dwóch rodzajów serów szlachetnych. ; Praca podaje również wskazówki i porady praktyczne, związane z wyrobem serów edamskiego i tyżyckiego. ; Książka jest przeznaczona dla wykwalifikowanych i przuczonych robotników oraz mistrzów i techników serowarskich.
Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Jan 16, 2025
Jan 16, 2025
1
https://cybra.lodz.pl/publication/31308
Edition name | Date |
---|---|
Wyrób sera edamskiego i tylżyckiego | Jan 16, 2025 |