Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
nauka o surowcach ; magazynowanie surowców ; mąka ; zboża ; cukier i miód ; ziemniak i przetwory ziemniaczane ; owoce i przetwory owocowe ; drożdże ; woda ; przetwory z mleka ; przetworzy z jaj ; tłuszcze
Dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
Sep 14, 2021
Sep 14, 2021
3
https://cybra.lodz.pl/publication/21685
Edition name | Date |
---|---|
1969, Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie | Sep 14, 2021 |