Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
nauka o surowcach ; magazynowanie surowców ; mąka ; zboża ; cukier i miód ; ziemniak i przetwory ziemniaczane ; owoce i przetwory owocowe ; drożdże ; woda ; przetwory z mleka ; przetworzy z jaj ; tłuszcze
Dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2021-09-14
2021-09-14
3
https://cybra.lodz.pl/publication/21685
Nazwa wydania | Data |
---|---|
1969, Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie | 2021-09-14 |