Sahakian, Nancy ; Kullman, Gregory ; Lynch, David ; Kreiss, Kathleen
Instytut Medycyny Pracy w Łodzi im. prof. J. Nofera ; Polskie Towarzystwo Medycyny Pracy
International Journal of Occupational Medicine and Environmental Health 2008; 21(2): 173-177
Sahakian, Nancy ; Kullman, Gregory ; Lynch, David ; Kreiss, Kathleen
Dostęp tylko w sieci IMP w zakresie dozwolonego użytku
Flavorings ; Aldehydes ; Occupational asthma ; Bronchiolitis obliterans ; Popcorn
oai:cybra.p.lodz.pl:9334 ; ISSN 1232-1087
Wersja elektroniczna : pierwotna ; Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
2014-07-21
2014-06-17
23
https://cybra.lodz.pl/publication/12228
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Sahakian, Nancy, Asthma arising in flavoring-exposed food production workers | 2014-07-21 |