Chitruk, Wiktor. Red. ; Jakubowska, Jadwiga. Red.
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Jubileusz 70. rocznicy powstania Politechniki Łódzkiej
oai:cybra.p.lodz.pl:7425 ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; CZBCS-- P-35 ; ISSN 0528-9254
Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-11-21
2013-12-18
39
https://cybra.lodz.pl/publication/10068
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza z. 19 (1969) | 2019-11-21 |
Błasiński, Henryk. Chylewska, Barbara Farbotko, Władysław Gamysz, Czesława Jędrych, Elżbieta Karniewicz, Jan. Kembłowski, Zdzisław Klemm, Piotr. Koter, Tadeusz (1919-1995). Niedzielski, Zygmunt. Piotrowski, Zbigniew. Przedecki, Tadeusz. Przybylski, Ryszard Przygocka, Jadwiga Walczak, Władysław. Wasilewski, Przemysław Zakrzewski, Juliusz. Przybylski, Ryszard (1925- ). Red. Komisja Historyczna PŁ