Obiekt

Tytuł: Nowa ilustrowana jarska kuchnia zawierająca wyprobowane przepisy przyrządzania smacznych a zdrowych potraw roślinnych oraz naukowe ogólne przepisy rozumnego odżywiania się

Autor:

Czarnowska, Marja

Data wydania:

1913

Wydawca:

"Hygiea"

Miejsce wydania:

Berlin

Prawa:

Domena publiczna

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Słowa kluczowe:

Potrawy jarskie ; wegetarianizm

Format:

application/pdf

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:14686

Digitalizacja:

BG UMED Łódź

Lokalizacja oryginału:

BG UMED Łódź

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2021-09-09

Data dodania obiektu:

2017-01-12

Liczba wyświetleń treści obiektu:

802

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/17635

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji