Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Przemysł rolno-spożywczy - czasopisma ; Żywność - czasopisma ; Żywność - jakość - czasopisma
Vol. 1 (January - December 1936) - vol. 25, no. 6 (1960).
oai:cybra.p.lodz.pl:6982 ; DBCS-- F-ukł.alf. (P-188) ; ISSN 0022-1147
Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
Feb 20, 2015
Aug 7, 2013
3
https://cybra.lodz.pl/publication/7688
Edition name | Date |
---|---|
Food Research vol. 19 no. 3 (1954) | Feb 20, 2015 |
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists