Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Przemysł rolno-spożywczy - czasopisma ; Żywność - czasopisma ; Żywność - jakość - czasopisma
Vol. 1 (January - December 1936) - vol. 25, no. 6 (1960).
oai:cybra.p.lodz.pl:6945 ; DBCS-- F-ukł.alf. (P-188) ; ISSN 0022-1147
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2020-11-04
2013-06-18
27
https://cybra.lodz.pl/publication/7628
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Food Research vol. 16 no. 3 (1951) | 2020-11-04 |
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists