Włodarczyk, Zdzisław ; Góra, Józef
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
technologia środków spożywczych ; żywność - podręczniki laboratoryjne
Jóźwiak, Małgorzata. Red. ; Praca zbiorowa pod redakcją Jana Dobrzyckiego ; Nakładem Politechniki Łódzkiej ; Politechnika Łódzka. Skrypt dla szkół wyższych
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2021-12-07
2021-12-07
0
https://cybra.lodz.pl/publication/23738
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Laboratorium technologii środków spożywczych | 2021-12-07 |