Neryng, Andrzej ; Wojdalski, Janusz ; Budny, Janusz ; Krasowski, Eugeniusz
Kompanowska, Mieczysława. Red.
Grochowicz, Józef ; Holubiec, Jerzy
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
zasady ogólnoenergetyczne ; racjonalne użytkowanie paliw ; przemysł rolno-spożywczy - konsumpcja energii ; przemysł rolno-spożywczy - zaopatrzenie w wodę ; ścieki
Wydanie 3 zmienione ; Podręcznik jest przeznaczony dla studentów wydziałów technologii żywności, żywienia człowieka i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz chemii spożywczej i niektórych wydziałów mechanicznych politechnik. Może być również przydatny kadrze inżynieryjno-technicznej przemysłu rolno-spożywczego.
oai:cybra.p.lodz.pl:20485 ; ISBN: 83-204-1075-4
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2021-12-07
2021-12-07
0
https://cybra.lodz.pl/publication/23735
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Energia i woda w przemyśle rolno-spożywczym : wybrane zagadnienia | 2021-12-07 |