Object

This publication is protected and available only for logged users.
This publication is protected and available only for logged users.

Title: Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Contributor:

Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.

Reviewer:

Uradziński, Jan

Publisher:

Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Place of publication:

Warszawa

Rights Management:

Wszystkie prawa zastrzeżone

License:

Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)

Access Rights:

Dostęp tylko w sieci uczelnianej Politechniki Łódzkiej : p.lodz.pl (kampus PŁ) w zakresie dozwolonego użytku

Keywords:

mięso drobiowe - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; mięso drobiowe - jakość - podręczniki akademickie ; podstawy technologii mięsa drobiowego ; surowiec rzeźny ; metody utrwalania mięsa ; przechowalnictwo mięsa

Description:

Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Language:

pol

Format:

application/pdf

Identifier:

oai:cybra.p.lodz.pl:15708 ; ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp

Digitization:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna

Location of original:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Object collections:

Last modified:

Nov 21, 2018

In our library since:

Nov 21, 2018

Number of object content hits:

3 470

All available object's versions:

https://cybra.lodz.pl/publication/18741

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information