Walaszczyk, Anna. (red. nauk.) ; Jałmużna, Irena. Red. nauk. ; Lewandowski, Jerzy (red. nauk.)
Antosik, Milena. ; Grądzki, Ryszard. ; Greta, Marianna. ; Rajkiewicz, Mieczysław. ; Sekieta, Marek.
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Politechnika Łódzka. Wydział Organizacji i Zarządzania.
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
łańcuch żywnościowy ; opakowania ; branża spożywcza ; opakowania na żywność
oai:cybra.p.lodz.pl:14841 ; ISBN: 978-83-7283-774-5
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2019-08-05
2017-04-03
35
https://cybra.lodz.pl/publication/17816
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym | 2019-08-05 |
Galińska, Barbara. Red. nauk. Kopania, Joanna. Red. nauk. Walaszczyk, Anna (red. nauk.)
Polak-Sopińska, Aleksandra (red.nauk.) Lewandowski, Jerzy (red. nauk.) Wróbel-Lachowska, Magdalena (red.nauk.)
Jasiński, Tomasz. Marszal, Anna. Bochenek, Anna. Lewandowski, Jerzy (red. nauk.)
Barańska-Fischer, Mirella. Red. Blażlak, Robert. Szymański, Grzegorz. Lewandowski, Jerzy (red. nauk.)
Greta, Marianna. Kowalski, Jarosław. Tomczak-Woźniak, Ewa. Lewandowski, Jerzy (red. nauk.).