Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Zeszyt 34 oznaczony w zbiorze ogólnym Zeszytów Naukowych Politechniki Łódzkiej jako nr 343.
oai:cybra.p.lodz.pl:7440 ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; CZBCS-- P-35 ; ISSN 0528-9254
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2015-11-13
2013-12-18
19
https://cybra.lodz.pl/publication/10078
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza nr 38 (1984) | 2015-11-13 |
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.
Politechnika Łódzka. Wydział Technologii i Chemii Spożywczej.