Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.
Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)
Wydawnictwo Akademii Rolniczej
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
białka - biotechnologia ; enzymy - zastosowanie przemysłowe ; lipidy - biotechnologia ; sacharydy - biotechnologia ; enzymatyczna modyfikacja ; składniki żywności ; alergia pokarmowa
oai:cybra.p.lodz.pl:15614 ; ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2020-11-04
2018-10-09
3
https://cybra.lodz.pl/publication/18645
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa | 2020-11-04 |