Obiekt

Tytuł: Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa

Data wydania:

2005

Typ zasobu:

book ; language document

Współtwórca:

Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.

Recenzent:

Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)

Prawa:

All rights reserved

Licencja:

Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)

Prawa dostępu:

Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)

Słowa kluczowe:

proteins - biotechnology ; enzymes - industrial use ; lipids - biotechnology ; saccharides - biotechnology ; enzymatic modification ; food ingredients ; food alergy

Uwagi:

Niniejsza praca stanowi obok licznych publikacji i doniesień naukowych główny element dokumentacjiosiągnięć, uzyskanych w wyniku realizacji pierwszego w dyscyplinie „technologiażywności i żywienie" projektu badawczego zamawianego - KBN/021/P06/99.W realizacji projektu, opracowaniu i opublikowaniu wyników badań naukowych, wreszciew opracowaniu i opublikowaniu książki, uczestniczyły 23 zespoły badawcze z 11 ośrodków naukowychw kraju. Znaczna część z uczestników jest autorami lub współautorami cytowanych publikacjii doniesień naukowych, a także rozdziałów tejże pracy. Za ich twórczy wkład, wysiłeki zaangażowanie bardzo dziękuję.

Język:

pol, streszcz. ang.

Format:

application/pdf

Powiązania:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:15614 ; ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp

Digitalizacja:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2020-11-04

Data dodania obiektu:

2018-10-09

Liczba wyświetleń treści obiektu:

3

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/18645

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji