Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.
Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)
Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)
proteins - biotechnology ; enzymes - industrial use ; lipids - biotechnology ; saccharides - biotechnology ; enzymatic modification ; food ingredients ; food alergy
oai:cybra.p.lodz.pl:15614 ; ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp
Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
2020-11-04
2018-10-09
3
https://cybra.lodz.pl/publication/18645
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa | 2020-11-04 |