Institute of Food Technologists
Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Przemysł rolno-spożywczy -- czasopisma
oai:cybra.p.lodz.pl:7000 ; DBCS-- F-ukł.alf. (P-105) ; ISSN 0015-6639
Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2015-02-20
2013-08-07
3
https://cybra.lodz.pl/publication/7709
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Food technology published by institute of food technologists vol. 8 no. 4 (1954) | 2015-02-20 |
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists