Obiekt

Tytuł: Spiżarnia wiejska obywatelska, czyli Praktyczne przepisy porządnego i należytego, tak utrzymania, jako i urządzenia spiżarni - pewnych i łatwych sposobów konserwowania wszelkich artykułów żywnościowych, do użytku i wygody człowieka służących, tudzież, dokładne sposoby robienia wszelkich gatunków pekieflejszów, wędlin , salcessonów, octu, marynaty, marmulady, konfitur, jako też rozmaitych naliwek, wódek, likierow, farbowania cukrow i rzeczy innych, zupełność spiżarni stanowiących

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-10-26

Data dodania obiektu:

2018-10-26

Liczba wyświetleń treści obiektu:

61

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/18709

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji