Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.
Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)
poultry meat - production and trade - academic textbooks ; poultry meat - quality - academic textbooks ; basics of poultry meat technology ; methods of meat preservation ; meat storage
Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
oai:cybra.p.lodz.pl:15708 ; ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp
Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation
Lodz University of Technology Library
Nov 21, 2018
Nov 21, 2018
3 470
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/18741
Edition name | Date |
---|---|
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa | Nov 21, 2018 |