Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.

Tytuł: Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Współtwórca:

Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.

Recenzent:

Uradziński, Jan

Wydawca:

Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Miejsce wydania:

Warszawa

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Licencja:

Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)

Prawa dostępu:

Dostęp tylko w sieci uczelnianej Politechniki Łódzkiej : p.lodz.pl (kampus PŁ) w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

mięso drobiowe - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; mięso drobiowe - jakość - podręczniki akademickie ; podstawy technologii mięsa drobiowego ; surowiec rzeźny ; metody utrwalania mięsa ; przechowalnictwo mięsa

Uwagi:

Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:15708 ; ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp

Digitalizacja:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-11-21

Data dodania obiektu:

2018-11-21

Liczba wyświetleń treści obiektu:

3 470

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/pl/publication/18741

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji