Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
mięso drobiowe - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; mięso drobiowe - jakość - podręczniki akademickie ; podstawy technologii mięsa drobiowego ; surowiec rzeźny ; metody utrwalania mięsa ; przechowalnictwo mięsa
Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
oai:cybra.p.lodz.pl:15708 ; ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2018-11-21
2018-11-21
3 470
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/18741
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa | 2018-11-21 |