Object structure

Title:

Biotechnology and Food Science vol. 77 no. 1 (2013) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 77 nr 1 (2013)

Creator:

Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.

Contributor:

Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.

Publisher:

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Place of publication:

Łódź

Date:

2013

Rights Management:

All rights reserved

Rights Holder:

Technical University of Lodz

License:

TUL License

Access Rights:

Fair use condition

Keywords:

Biotechnology - Periodicals ; Chemistry - Periodicals

Description:

Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej.

Language:

pol, eng

Format:

application/pdf

Resource Type:

TUL scientific bulletin ; electronic resource

Relation:

click here to follow the link

Identifier:

ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)

Digitization:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Born-digital document

Location of original:

Lodz University of Technology Library