Język metadanych
Tytuł:
Biotechnology and Food Science vol. 77 no. 1 (2013) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 77 nr 1 (2013)
Autor:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Współtwórca:
Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Chemia - czasopisma ; Biotechnologia - czasopisma
Uwagi:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej.
Język:
Format:
Typ zasobu:
zeszyt naukowy PŁ ; dokument elektroniczny
Powiązania:
Identyfikator:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna