• ris
    • BibTeX

Technologia spożywczych suszów ziemniaczanych

Boruch, Mieczysław.; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Język metadanych

  • Polski

Tytuł:

Technologia spożywczych suszów ziemniaczanych

Autor:

Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Wydawca:

Technical University of Lodz Publisher ; Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

1996

Prawa:

Public domain

Właściciel praw:

Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Licencja:

TUL License

Prawa dostępu:

Fair use condition

Słowa kluczowe:

Drying - Textbooks ; Potatoes - Processing - Textbooks ; Starch industry - Textbooks

Uwagi:

Bibliography.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

book ; language document ; TUL textbook

Digitalizacja:

Electronic version : digitisation ; Technical University of Lodz Library. Digitisation Department.

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj