Język metadanych
Tytuł:
Technologia spożywczych suszów ziemniaczanych
Autor:
Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Suszenie - podręczniki akademickie ; Skrobia - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; Ziemniaki (bulwy) - przerób - podręczniki akademickie
Uwagi:
Język:
Format:
Typ zasobu:
książka ; dokument piśmienniczy ; skrypt PŁ
Digitalizacja:
Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.