Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006) ; Legal license
Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)
fruits - production and trade - periodicals ; agri-food industry-periodicals ; fermentation ; fermentation - periodicals
Od 1965 r. tyt. czas.: Przemysł Fermentacyjny i Rolny. ; Dwumiesięcznik
oai:cybra.p.lodz.pl:16242 ; ISSN: 0370-1476
Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department.
Lodz University of Technology Library
2019-07-15
2019-07-15
2
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/19310
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przemysł Fermentacyjny R. III, nr 2, marzec - kwiecień (1959) | 2019-07-15 |
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.